Over Ons

Speelgoed voor iedereen

Ik ben dol op speelgoed, écht goed speelgoed dat ontwikkelingsgericht is en de creativiteit stimuleert. Ik vind dat aantrekkelijk en uitdagend speelgoed beschikbaar moet zijn voor iedereen; jong én oud. Om te leren, om scherp te blijven en natuurlijk om lekker mee spelen.

Persoonlijke aandacht

In 2013 heb ik enthousiast de speelgoedwinkel, dat gerund werd door mijn ouders, onder mijn hoede genomen. Sindsdien stort ik mij dagelijks op het ondernemerschap en op het realiseren van mijn ideaal: een speelgoedwinkel met een ruim assortiment waar persoonlijke aandacht heel normaal is.

Kinderen met een beperking

Aangepast speelgoed is speciaal ontwikkeld voor kinderen met een beperking. Wij weten echter dat ook ‘gewoon’ speelgoed geschikt kan zijn voor deze doelgroep. Door te denken in oplossingen en gebruik te maken van onze kennis, ervaring en jullie wensen komen we tot een persoonlijk advies. De voordelen spreken voor zich: ontwikkelingsgerichte materialen, minder prijzig, kleurrijk en niet zichtbaar ‘speciaal’. Daar wordt iedereen blij van!

Jarige kinderen

Ben je binnenkort jarig? Dan hebben wij een goed idee. Stel bij Van de Riet Speelgoed je eigen Speelgoedbox samen. Je vriendjes en je familie kunnen zo heel eenvoudig een leuk cadeau voor je uitzoeken. Dat wordt een fantastische verjaardag.